OM BEDRIFTEN

Firmaet ble etablert i 1996 av Geir Gjøvaag som enkeltmannsforetak. I 2007 ble aksjeselskapet etablert av Geir og Tom Gjøvaag som er aksjonærene i firma. Pr i dag har Gjøvaag AS 13 ansatte og omsetter for ca 19 MNOK pr år. Gjøvaag AS innehar en unik kompetanse i alle ledd; enten det gjelder kartlegging og vedlikehold av vann- og avløpsanlegg, flytting av masser med markedets råeste supersuger og vakuumgraver eller søk etter lekkasjer på vannledninger. Gjøvaag AS innehar en betydelig maskinpark hvor det kan nevnes 3 fullriggede rørinspeksjonsbiler - 3 kombibiler -  flere tørrsugere - 3 feiebiler, og mye mye mer. Med det kan vi løse alt fra små oppdrag til de aller største.


FOKUS PÅ HMS

I all vår virksomhet har vi HMS i fokus, enten oppdragene dreier seg om skadeforebyggelse, vedlikehold, reparasjoner eller opprydning etter uhell eller ulykker. 

 
VI OVERTAR OFTE JOBBENE DER ANDRE GIR OPP

For oss er du like viktig som kunde enten du er liten eller stor - privatperson eller ett større firma. Vår mål er å alltid ha det beste utstyret på markedet, og med vår solide kompetanseplattform kan du være trygg på at vi løser oppgaven for 

DEG! 

 

Nyheter

13.10.2020, 11:27

Ny Disab Futurion Q20 På plass!

Vårt nyeste tilskudd til maskinparken er endelig på plass, og vi er stolte av å ha den råeste supersugeren nord for Dovre! SUPERSUGER: Supersuger er en maskin konstruert for å suge, blåse og transportere...   mer


06.11.2019

Vi er resertifisert som miljøfyrtårn

Gjøvaag AS ble første gang sertifisert som Miljøfyrtårn i 2012, og har nå gjennomgått sertifisering for tredje gang💪 Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Betegnelsen...   mer


12.07.2018

Vår nye Vakuumgraver er på plass!

Noen har allerede fått det med seg; noe tungt med ekstrem sugekapasitet har ankommet søberg. Maskinen er en RSP ESE8, første av sitt slag i Norge og første i sitt segment i Trøndelag. Blant annet skiller denne...   merØnsker du å jobbe for Gjøvaag AS?

01.07.2021 07:00

Operatør Supersuger

På grunn av stadig økende oppdragsmengde, har vi ledige stilling som operatør på: • Vakuumlaster/supersuger. 

 

Stillingsprosent er 100%, men vi er også på utkikk etter deltidsansatte og/eller tilkallingsvakter. Hos Gjøvaag AS har du mulighet til å arbeide med mange spennende og varierte prosjekter. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser for å nevne noe. Opplæring innenfor spesialområdene vil bli gitt av oss og ved kursing, men har du relevant erfaring veier dette tungt!
Kvalifikasjoner:
- Førkort klasse C
- YSK
 

13.10.2020, 11:19

Operatør Kombibil

På grunn av stadig økende oppdragsmengde, har vi ledige stilling som operatør på: • KOMBI SPYL/SLAMSUGER Vi søker etter flere reale arbeidsfolk og problemløsere. Stillingsprosent er 100%, men vi er også på utkikk etter deltidsansatte og/eller tilkallingsvakter. Hos Gjøvaag AS har du mulighet til å arbeide med mange spennende og varierte prosjekter. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser for å nevne noe. Opplæring innenfor spesialområdene vil bli gitt av oss og ved kursing, men har du relevant erfaring veier dette tungt!
Kvalifikasjoner:
• OPERATØR KOMBI/SPYL/SLAMSUGING/VAKUMLASTER/FEIEBIL:
- Førkort klasse C
- YSK
- Relevant erfaring fra rørbransjen eller lignende arbeid er å foretrekke, men ikke et must.

 


 


 

PRIVAT

 

BEDRIFT/BORETTSLAG

INDUSTRI

OFFENTLIG

 

OM OSS

 

Gjøvaag AS

Org.nr: 991054170

TLF: 72505090


Besøksadresse:

Storsandveien 8

7224 Melhus


Postadresse:

PB4843, Kyvannet

7422 Trondheim


INTERNSIDER

KONTAKT

Hovednummer: 72505090

epost: firmapost@gjovaag.no

Vakttelefon 24/7 : 90717971 

Daglig leder: Tom Gjøvaag 

TLF: 97155597 - 

tom@gjovaag.no

Kontorleder: Geir Gjøvaag

TLF: 90822427 - geir@gjovaag.no

Driftsleder: Ola Nordhammer

TLF: 92012195 - ola@gjovaag.no


TJENESTER

Høytrykkspyling

Slamsuging

Tørrsuging/Blåsing

Rørinspeksjon

Tetthetsprøving

Desinfisering vannledninger

Røyktest

Lekkasjesøking

Tetthetsmåling Bygg

Termografi

Uavhengig kontroll

Feiing


FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER