OM OSS

 BEDRIFTEN:

Firmaet ble etablert i 1996 av Geir Gjøvaag som enkeltmannsforetak. I 2007 ble aksjeselskapet etablert av Geir og Tom Gjøvaag som er aksjonærene i firma. Pr i dag har Gjøvaag AS 13 ansatte og omsetter for ca 19 MNOK pr år. Gjøvaag AS innehar en unik kompetanse i alle ledd; enten det gjelder kartlegging og vedlikehold av vann- og avløpsanlegg, flytting av masser med markedets råeste supersuger og vakuumgraver eller søk etter lekkasjer på vannledninger. Gjøvaag AS innehar en betydelig maskinpark hvor det kan nevnes 3 fullriggede rørinspeksjonsbiler - 3 kombibiler -  flere tørrsugere - 3 feiebiler, og mye mye mer. Med det kan vi løse alt fra små oppdrag til de aller største.

 

For oss er du like viktig enten du er liten eller stor - privat eller ett større firma. Vårt mål er alltid å ha det beste utstyret på markedet, og med vår solide kompetanse kan du være trygg på at vi løser oppgaven for DEG!

NYHETER

Ny Disab Futurion Q20 i full sving!

STILLING LEDIG

Vi har for tiden ingen ledige stillinger

FOKUS PÅ HMS!!!

I all vår virksomhet har vi HMS i fokus, enten oppdragene dreier seg om skadeforebyggelse, vedlikehold, reparasjoner eller opprydning etter uhell eller ulykker. 

Vi overtar ofte jobbene dere andre gir opp!!!