OM OSS

 BEDRIFTEN:

Firmaet ble etablert i 1996 av Geir Gjøvaag som enkeltmannsforetak. I 2007 ble aksjeselskapet etablert av Geir og Tom Gjøvaag som er aksjonærene i firma. Pr i dag har Gjøvaag AS 13 ansatte og omsetter for ca 24 MNOK pr år. Gjøvaag AS innehar en unik kompetanse i alle ledd; enten det gjelder kartlegging og vedlikehold av vann- og avløpsanlegg, flytting av masser med markedets råeste supersuger og vakuumgraver eller søk etter lekkasjer på vannledninger. Gjøvaag AS innehar en betydelig maskinpark hvor det kan nevnes 3 fullriggede rørinspeksjonsbiler - 5 kombibiler -  flere tørrsugere - 2 feiebiler, og mye mye mer. Med det kan vi løse alt fra små oppdrag til de aller største.

 

For oss er du like viktig enten du er liten eller stor - privat eller ett større firma. Vårt mål er alltid å ha det beste utstyret på markedet, og med vår solide kompetanse kan du være trygg på at vi løser oppgaven for DEG!

NYHETER

Ny Disab Futurion Q20 i full sving!

STILLING LEDIG

Vi har for tiden ingen ledige stillinger

Vi har fokus på Helse, Miljø og Sikkerhet

I all vår virksomhet har vi HMS i fokus, enten oppdragene dreier seg om skadeforebyggelse, vedlikehold, reparasjoner eller opprydning etter uhell eller ulykker. 

Vi overtar ofte jobbene dere andre gir opp!!!

Gjøvaag AS ønsker innspill til klima- og miljøarbeidet

 

Gjøvaag AS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn og tar derfor ansvar for vår miljøpåvirkning. En viktig del av arbeidet er å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Det betyr at vi har etablert et miljøledelsessystem som styrer klima- og miljøarbeidet og hjelper oss med kontinuerlig forbedring. Sertifiseringen inneholder også konkrete krav som må oppfylles innen arbeidsmiljø, avfall/ombruk, energi, innkjøp og transport. Hvert år innrapporterer vi tall for våre aktiviteter som resulterer i et klimaregnskap, samt resultater og statistikk. Denne informasjonen gir god oversikt over framgang og forbedringspotensial, og gjøres offentlig tilgjengelig.

 

En del av Miljøfyrtårn-sertifiseringen handler om samspillet mellom virksomhet og samfunnet.  Derfor inviteres kunder, samarbeidspartnere og andre interessenter til å gi innspill om hvordan klima- og miljøpåvirkningen av våre varer/tjenester kan forbedres. Innspillene gir oss nyttig innsikt i hvilke behov og forventinger dere har til Gjøvaag AS i årene fremover.

 

 

 

 

Har dere innspill til hvordan klima- og miljøpåvirkningen av varer/tjenester kan forbedres hos Gjøvaag AS? Send forslag til miljo@gjovaag.no

 

Se utviklingen i vårt miljøarbeid her!