OM OSS

 BEDRIFTEN:

Firmaet ble etablert i 1996 av Geir Gjøvaag som enkeltmannsforetak. I 2007 ble aksjeselskapet etablert av Geir og Tom Gjøvaag som er aksjonærene i firma. Pr i dag har Gjøvaag AS 13 ansatte og omsetter for ca 19 MNOK pr år. Gjøvaag AS innehar en unik kompetanse i alle ledd; enten det gjelder kartlegging og vedlikehold av vann- og avløpsanlegg, flytting av masser med markedets råeste supersuger og vakuumgraver eller søk etter lekkasjer på vannledninger. Gjøvaag AS innehar en betydelig maskinpark hvor det kan nevnes 3 fullriggede rørinspeksjonsbiler - 3 kombibiler -  flere tørrsugere - 3 feiebiler, og mye mye mer. Med det kan vi løse alt fra små oppdrag til de aller største.

 

For oss er du like viktig enten du er liten eller stor - privat eller ett større firma. Vårt mål er alltid å ha det beste utstyret på markedet, og med vår solide kompetanse kan du være trygg på at vi løser oppgaven for DEG!

NYHETER

Her kommer en skikkelig gladnyhet inn mot helgen Gjøvaag AS har i dag signert rammeavtale for 4 nye år for NTNU. Med det går vi imot 12 sammenhengende år med drift og vedlikehold av NTNU's anlegg. Vi tar fatt på oppgaven videre med stor ydmykhet og stolthet - vi setter stor pris på tilliten! Vi benytter med det samme muligheten til å ønske alle våre følgere en riktig god helg blæ

STILLING LEDIG

Vi har for tiden ingen ledige stillinger

FOKUS PÅ HMS!!!

I all vår virksomhet har vi HMS i fokus, enten oppdragene dreier seg om skadeforebyggelse, vedlikehold, reparasjoner eller opprydning etter uhell eller ulykker. 

Vi overtar ofte jobbene dere andre gir opp!!!