OM BEDRIFTEN

Firmaet ble etablert i 1996 av Geir Gjøvaag som enkeltmannsforetak. I 2007 ble aksjeselskapet etablert av Geir og Tom Gjøvaag som er aksjonærene i firma. Pr i dag har Gjøvaag AS 13 ansatte og omsetter for ca 19 MNOK pr år. Gjøvaag AS innehar en unik kompetanse i alle ledd; enten det gjelder kartlegging og vedlikehold av vann- og avløpsanlegg, flytting av masser med markedets råeste supersuger og vakuumgraver eller søk etter lekkasjer på vannledninger. Gjøvaag AS innehar en betydelig maskinpark hvor det kan nevnes 3 fullriggede rørinspeksjonsbiler - 3 kombibiler -  flere tørrsugere - 3 feiebiler, og mye mye mer. Med det kan vi løse alt fra små oppdrag til de aller største.


FOKUS PÅ HMS

I all vår virksomhet har vi HMS i fokus, enten oppdragene dreier seg om skadeforebyggelse, vedlikehold, reparasjoner eller opprydning etter uhell eller ulykker. 

 
VI OVERTAR OFTE JOBBENE DER ANDRE GIR OPP

For oss er du like viktig som kunde enten du er liten eller stor - privatperson eller ett større firma. Vår mål er å alltid ha det beste utstyret på markedet, og med vår solide kompetanseplattform kan du være trygg på at vi løser oppgaven for 

DEG! 

 

Nyheter


Tilbake til oversikten


13.10.2020


Ny Disab Futurion Q20 På plass!

Vårt nyeste tilskudd til maskinparken er endelig på plass, og vi er stolte av å ha den råeste supersugeren nord for Dovre!

SUPERSUGER:
Supersuger er en maskin konstruert for å suge, blåse og transportere alle typer våte og tørre masser med enorme krefter og stor fleksibilitet. Med slangedimensjoner opptil 200mm og opptil 10 ganger kapasiteten til en vanlig slamsuger kan vi utføre en rekke jobber; her er det bare fantasien som setter begrensninger. Med stor rekkevidde på sugeslanger, løftehøyde ved sug på 9m statisk og opptil 100m dynamisk, og 100m blåsehøyde finnes det få begrensinger for hva maskinen greier.
I tillegg er bilen utstyrt med slam/flompumpe med kapasitet på 1400l/m. Bilen er svært egnet for arbeid der hvor tradisjonelle gravemetoder ikke er egnet. Bilen skiller ikke på type masse og kan suge vann like godt som støv.


Tilbake til oversikten


Ønsker du å jobbe for Gjøvaag AS?

13.10.2020, 11:19

Operatør Kombibil

På grunn av stadig økende oppdragsmengde, har vi ledige stilling som operatør på: • KOMBI SPYL/SLAMSUGER Vi søker etter flere reale arbeidsfolk og problemløsere. Har du praktiske evner i verdensklassen og vil...   mer 


 

PRIVAT

 

BEDRIFT/BORETTSLAG

INDUSTRI

OFFENTLIG

 

OM OSS

 

Gjøvaag AS

Org.nr: 991054170

TLF: 72505090


Besøksadresse:

Storsandveien 8

7224 Melhus


Postadresse:

PB4843, Kyvannet

7422 Trondheim


INTERNSIDER

KONTAKT

Hovednummer: 72505090

epost: firmapost@gjovaag.no

Vakttelefon 24/7 : 90717971 

Daglig leder: Tom Gjøvaag 

TLF: 97155597 - 

tom@gjovaag.no

Kontorleder: Geir Gjøvaag

TLF: 90822427 - geir@gjovaag.no

Driftsleder: Ola Nordhammer

TLF: 92012195 - ola@gjovaag.no


TJENESTER

Høytrykkspyling

Slamsuging

Tørrsuging/Blåsing

Rørinspeksjon

Tetthetsprøving

Desinfisering vannledninger

Røyktest

Lekkasjesøking

Tetthetsmåling Bygg

Termografi

Uavhengig kontroll

Feiing


FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER