OM BEDRIFTEN

Firmaet ble etablert i 1996 av Geir Gjøvaag som enkeltmannsforetak. I 2007 ble aksjeselskapet etablert av Geir og Tom Gjøvaag som er aksjonærene i firma. Pr i dag har Gjøvaag AS 13 ansatte og omsetter for ca 19 MNOK pr år. Gjøvaag AS innehar en unik kompetanse i alle ledd; enten det gjelder kartlegging og vedlikehold av vann- og avløpsanlegg, flytting av masser med markedets råeste supersuger og vakuumgraver eller søk etter lekkasjer på vannledninger. Gjøvaag AS innehar en betydelig maskinpark hvor det kan nevnes 3 fullriggede rørinspeksjonsbiler - 3 kombibiler -  flere tørrsugere - 3 feiebiler, og mye mye mer. Med det kan vi løse alt fra små oppdrag til de aller største.


FOKUS PÅ HMS

I all vår virksomhet har vi HMS i fokus, enten oppdragene dreier seg om skadeforebyggelse, vedlikehold, reparasjoner eller opprydning etter uhell eller ulykker. 

 
VI OVERTAR OFTE JOBBENE DER ANDRE GIR OPP

For oss er du like viktig som kunde enten du er liten eller stor - privatperson eller ett større firma. Vår mål er å alltid ha det beste utstyret på markedet, og med vår solide kompetanseplattform kan du være trygg på at vi løser oppgaven for 

DEG! 

 

Nyheter


Tilbake til oversikten


06.12.2019


Gjøvaag AS satser på nytt mot lekkasjesøking!

Her kommer en gladnyhet inn mot helgen - Gjøvaag AS statser på nytt mot lekkasjesøking!
Det har vært stor etterspørsel på lekkasjesøking på vannledningsnett den siste tiden, og vi kan med dette melde om at vi tar opp tråden der vi sluttet. Lekkasjesøking er ett vanskelig felt å arbeide med; her spiller erfaring en enorm rolle. Hvilket utstyr skal benyttes - hva er i utgangspunktet mulig og ikke. Vi vet at dekningen på dette pr i dag er for dårlig, og vi vil med våre 30års erfaring på dette område kunne bistå våre kunder med kompetanse, erfaring og riktig utstyr!


Tilbake til oversikten


Ønsker du å jobbe for Gjøvaag AS?

13.10.2020, 11:19

Operatør Kombibil

På grunn av stadig økende oppdragsmengde, har vi ledige stilling som operatør på: • KOMBI SPYL/SLAMSUGER Vi søker etter flere reale arbeidsfolk og problemløsere. Har du praktiske evner i verdensklassen og vil...   mer 


 

PRIVAT

 

BEDRIFT/BORETTSLAG

INDUSTRI

OFFENTLIG

 

OM OSS

 

Gjøvaag AS

Org.nr: 991054170

TLF: 72505090


Besøksadresse:

Storsandveien 8

7224 Melhus


Postadresse:

PB4843, Kyvannet

7422 Trondheim


INTERNSIDER

KONTAKT

Hovednummer: 72505090

epost: firmapost@gjovaag.no

Vakttelefon 24/7 : 90717971 

Daglig leder: Tom Gjøvaag 

TLF: 97155597 - 

tom@gjovaag.no

Kontorleder: Geir Gjøvaag

TLF: 90822427 - geir@gjovaag.no

Driftsleder: Ola Nordhammer

TLF: 92012195 - ola@gjovaag.no


TJENESTER

Høytrykkspyling

Slamsuging

Tørrsuging/Blåsing

Rørinspeksjon

Tetthetsprøving

Desinfisering vannledninger

Røyktest

Lekkasjesøking

Tetthetsmåling Bygg

Termografi

Uavhengig kontroll

Feiing


FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER